Skip to content
Muuto Flow 3-laags Trolley
Muuto Flow 3-laags Trolley
Vergroten
  • Muuto Flow 3-laags Trolley
1/5
Item 1 of 5

Muuto Flow 3-laags Trolley

Levertijd: 5-6 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Muuto Flow 3-laags Trolley

De Flow trolley van Muuto: functioneel design in een esthetisch verantwoord jasje. Deze moderne trolley is een ontwerp van designerstudio Normal Studio en volledig vervaardigd uit gepoedercoat staal. De strakke lijnen geven het ontwerp, in combinatie met de opengewerkte dienbladen en minimalistisch uitgevoerde wielen, een strak en luchtig uiterlijk. Van top tot teen gehuld in één en dezelfde kleur is deze trolley, ondanks zijn simplistische design, een blikvanger in de woonruimte. 

Naast getoonde uitvoering in grijs met drie dienbladen, is de Flow trolley van Muuto ook verkrijgbaar met een drietal dienbladen. Tevens is het item leverbaar in diverse kleuren. Shop Muuto trolley Flow nu online!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1633134
Breedte 57 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 41 cm
Materiaal Metaal
Kleur Grey
Merk Muuto
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Flow serie Bekijk ook Meer uit deze serie