Skip to content
Muuto Halves Bijzettafel
Muuto Halves Bijzettafel
Vergroten
  • Muuto Halves Bijzettafel
1/9
Item 1 of 9

Muuto Halves Bijzettafel

Levertijd: 5-6 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Muuto Halves Bijzettafel

Bijzettafel Halves van Muuto is een ontwerp van designstudio MSDS. De tafel is vervaardigd uit een unieke combinatie van acryl en steen en valt op door zijn sculpturale vormgeving. Vanuit welke hoek je de tafel ook bekijkt, hij zal ongetwijfeld de aandacht blijven trekken door het speelse gebruik van lijnen en oppervlaktes.

Getoonde uitvoering is uitgevoerd in de kleur lichtgrijs, Halves is tevens verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Shop bijzettafel Halves van Muuto nu online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1564854
Diameter 35 cm
Hoogte 47 cm
Vorm Rond
Materiaal Acrylic Stone Composite
Kleur Light Grey
Merk Muuto
Woonstijl Design, Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.