Skip to content
Muuto Mini Stacked 2.0 Kast
Muuto Mini Stacked 2.0 Kast
Vergroten
  • Muuto Mini Stacked 2.0 Kast
1/16
Item 1 of 16

Muuto Mini Stacked 2.0 Kast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Muuto Mini Stacked 2.0 Kast

De Muuto Mini Stacked 2.0 serie is ontworpen door de Belgische ontwerper Julien de Smedt. Het systeem biedt vele opbergoplossingen met eindeloze mogelijkheden. Het veelzijdige ontwerp bestaat uit 2 verschillende elementen open of met een deur, die zelf aan elkaar te koppelen zijn door middel van een clip en waarmee u naar wens kan combineren! Van vrolijke verspringingen tot strakke belijningen. Mini Stacked 2.0 is multifunctioneel, toepasbaar als wandelement, kamerverdelers en wat dacht u van een tv-meubel?

De Muuto Mini Stacked 2.0 systemen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zorgen voor een lange levensduur. Het verschil tussen de afmetingen small, medium en large zit in de breedte en hoogte van de kast. De gekleurde elementen zijn vervaardigd van gelakt MDF en de houten uitvoering van eiken fineer. Iedere module wordt geleverd met 1 bijpassende clip behalve de eiken module, deze wordt geleverd met 1 lichtgrijze clip.

Het getoonde element is een uitvoering in medium, vervaardigd uit eiken fineer en voorzien van een grijs backboard. De module wordt standaard geleverd inclusief 1 lichtgrijze clip.

Stel uw favoriete Muuto Mini Stacked 2.0 kast samen met de configurator en bestel eenvoudig bij Eijerkamp online of in één van onze winkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1576380
Breedte 33 cm
Hoogte 33 cm
Diepte 26 cm
Materiaal Eiken
Kleur Naturel
Merk Muuto
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer