Skip to content
Muuto Outline Fauteuil
Muuto Outline Fauteuil
Vergroten
  • Muuto Outline Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Muuto Outline Fauteuil

Levertijd: 5-6 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Muuto Outline Fauteuil

De Muuto Outline fauteuil is een modern ontwerp van het Noorse design duo Anderssen & Voll, oprichters van Norway Says en bekroond met diverse awards, zoals The Wallpaper Award en Red Dot Award. Met de Outline wilden ze een serie creëren voorzien van invloeden uit de moderne architectuur van onder andere de constructie van huizen. Duidelijk zichtbaar in de strakke lijnen, maar ook in opbouw van de fauteuil met verschillende lagen.

Outline van Muuto is een uitnodigende fauteuil met een modern karakter. De designers hebben maximaal gebruik gemaakt van de comfortabele zitruimte door de vormen van de armleuningen en rug zo smal mogelijk te houden. Hierdoor creëerden ze een royale zitdiepte. En door het slanke en hoge frame lijkt de fauteuil te zweven boven de grond, waardoor de Outline een gewichtloze uitstraling krijgt.

Mogelijkheden fauteuil
Naast de getoonde uitvoering in cognac Silk Leather is de Outline leverbaar in diverse Kvadrat en Arve stoffen en in diverse andere kleuren Silk Leather. Daarnaast is de fauteuil ook leverbaar als 2-zitsbank en 3-zitsbank.  Voorzien van een onderstel in gepoedercoat aluminium.

Kom proef zitten op de Muuto Outline fauteuil in onze winkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1549053
Breedte 88 cm
Hoogte 69 cm
Diepte 84 cm
Zithoogte 40 cm
Materiaal Leer
Kleur cognac
Merk Muuto
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer