Skip to content
Muuto Relate Bijzettafel
Muuto Relate Bijzettafel
Vergroten
  • Muuto Relate Bijzettafel
1/6
Item 1 of 6

Muuto Relate Bijzettafel

Levertijd: 5-6 weken

Eijerkamp vertelt over Muuto Relate Bijzettafel

Relate bijzettafel uit de collectie van Muuto is een elegante tafel met een modern design. De bijzetter bestaat uit twee vlakken die zijn verbonden met een poot in het midden, waardoor de bijzettafel een simplistische uitstraling heeft. Relate is ontworpen door ontwerpstudio BIG-GAME, bestaande uit Augustin Scott de Martinville, Elric Petit en Grégoire Jeanmonod. De kenmerken van hun producten zijn eenvoud, functionaliteit en optimisme, verweven in een Scandinavisch jasje. Het frame is gemaakt van gepoedercoat staal en de tafel is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Shop side table Relate uit de collectie van Muuto nu online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1635743
Breedte 34 cm
Hoogte 60 cm
Diepte 56 cm
Materiaal Powder Coated Steel
Kleur Dark Green
Merk Muuto
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.