Skip to content
Vergroten
  • Muuto Stacked 2.0 Kast
1/11
Item 1 of 11

Muuto Stacked 2.0 Kast

Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Muuto Stacked 2.0 Kast

De Muuto Stacked 2.0 serie is ontworpen door de Belgische ontwerper Julien de Smedt. Het systeem biedt vele opbergoplossingen met eindeloze mogelijkheden. Het veelzijdige ontwerp bestaat uit drie verschillende elementen, open, met een achterkant of met een deur, die zelf aan elkaar te koppelen zijn door middel van een clip en waarmee u naar wens kan combineren! Van vrolijke verspringingen tot strakke belijningen. Stacked 2.0 is multifunctioneel, toepasbaar als wandelement, kamerverdelers en wat dacht u van een tv-meubel?

De Muuto Stacked 2.0 systemen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zorgen voor een lange levensduur. Het verschil tussen de afmetingen small, medium en large zit in de breedte van de kast: 21,8, 43,6 of 65,4 cm. De gekleurde elementen zijn vervaardigd van gelakt MDF en de houten uitvoering van eiken fineer. Iedere module wordt geleverd met 2 bijpassende clips behalve de eiken module, deze wordt geleverd met 2 clips in de kleur Midnight Blue.

Het getoonde element is een uitvoering in small, vervaardigd uit grijs MDF en uitgevoerd met backboard. Standaard geleverd inclusief 2 blauwe clips.

Stel uw favoriete Muuto Stacked 2.0 kast samen met de configurator en bestel eenvoudig bij Eijerkamp online of in één van onze winkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1617302
Breedte 21 cm
Hoogte 43 cm
Diepte 35 cm
Materiaal MDF
Kleur Midnight Blue
Merk Muuto
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Stacked 2.0 serie Bekijk ook Meer uit deze serie