Skip to content
Muuto Tall Enfold Dressoir
Muuto Tall Enfold Dressoir
Vergroten
  • Muuto Tall Enfold Dressoir
1/7
Item 1 of 7

Muuto Tall Enfold Dressoir

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Muuto Tall Enfold Dressoir

Dressoir Enfold van Muuto is ontworpen door Thomas Bentzen. Hij heeft zich tijdens diverse fabrieksbezoeken laten inspireren door industriële objecten en diverse elementen samen gebracht in het ontwerp van de Enfold.

Het ontwerp is een moderne versie van het traditionele dressoir waarbij rekening is gehouden met elementen uit het Scandinavische design. De basis van het Enfold dressoir is vervaardigd van massief eikenhout dat verwijst naar de houten dressoirs uit de 20e eeuw. Het geribbelde staal van de schuifdeuren benadrukt het industriële karakter en vormt samen met het hout een unieke combinatie van materialen.

Naast de getoonde uitvoering in eikenhout met de kleur Dusty Green is het Enfold dressoir leverbaar in diverse uitvoering. Beschikbaar in een lage en hoge uitvoering en de keuze uit verschillende kleurencombinaties.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1576344
Breedte 124 cm
Hoogte 62 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Staal
Kleur Dusty green
Merk Muuto
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer