gratis verzending vanaf € 500
Muuto Tall Enfold Dressoir
Muuto Tall Enfold Dressoir
Vergroten
  • Muuto Tall Enfold Dressoir
1/6
Item 1 of 6

Muuto Tall Enfold Dressoir

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Muuto Tall Enfold Dressoir

Muuto Dressoir Enfold is ontworpen door Thomas Bentzen. Hij heeft zich tijdens diverse fabrieksbezoeken laten inspireren door industriële objecten en de diverse elementen die hij daar zag samen gebracht in het ontwerp van de Enfold.

Het ontwerp is een moderne versie van het traditionele dressoir waarbij rekening is gehouden met elementen uit het Scandinavische design. De basis van het Enfold dressoir is vervaardigd uit massief eikenhout dat verwijst naar de houten dressoirs uit de 20e eeuw. Het geribbelde staal van de schuifdeuren benadrukt het industriële karakter en vormt samen met het hout een unieke combinatie van materialen.

Naast de getoonde uitvoering in eikenhout met de kleur Oak/Grey is het Enfold dressoir leverbaar in diverse uitvoeringen en kleurencombinaties.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1589229
Breedte 94.5 cm
Hoogte 84 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Staal
Kleur Grey
Merk Muuto
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer