Skip to content
Muuto Workshop Salontafel
Muuto Workshop Salontafel
Vergroten
  • Muuto Workshop Salontafel
1/6
Item 1 of 6

Muuto Workshop Salontafel

Levertijd: 5-6 weken

Eijerkamp vertelt over Muuto Workshop Salontafel

De Muuto Workshop salontafel is ontworpen door Cecilie Manz, afgestudeerd aan de Danmarks Designskole in Copenhagen. Haar werk in meubels, glas, verlichting en keramiek wordt wereldwijd verkocht en tentoongesteld.

Met de nadruk op Scandinavisch vakmanschap is salontafel Workshop eenvoudig vormgegeven met verfijnde details. Door het gebruik van traditionele materialen en detaillering met een naadloze integratie tussen het tafelblad en frame, is de tafel een elegante ontwerptaal van Scandinavië. Het zuivere en ingetogen design van de Workshop salontafel past in iedere woonkamer.

Het tafelblad is vervaardigd uit gelaagd eiken fineer en wordt gedragen door een frame van massief eikenhout. Muuto salontafel Workshop is verkrijgbaar in een zwarte en eiken versie. De zwarte uitvoering wordt geleverd in gelakt eikenhout en het eiken exemplaar met een mat blanke lak.

Kom de Workshop salontafel van Muuto bewonderen in onze winkel in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1576301
Breedte 43 cm
Hoogte 38 cm
Lengte 120 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Eikenhout
Materiaal onderstel Hout
Materiaal tafelblad Hout
Kleur naturel
Merk Muuto
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer