Skip to content
Nolte Style Kledingkast
Nolte Style Kledingkast
Vergroten
  • Nolte Style Kledingkast
1/17
Item 1 of 17

Nolte Style Kledingkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Nolte Style Kledingkast

Strak, modern en tijdloos zijn de drie kenmerken die de Style kledingkast van Nolte typeren. Getoond model is naar wens samen te stellen en verkrijgbaar in maar liefst 8 hout kleuren en 10 glaskleuren. De Sky kledingkast is voorzien van schuifdeuren waardoor de kast relatief weinig ruimte inneemt en dus ook geschikt is voor smallere slaap- of kleding kamer.

De Style linnenkast biedt genoeg ruimte voor je gehele garderobe: de binnenzijde van de kast kun je precies zo indelen als je zelf wilt. Een combinatie van leg- en hangmogelijkheden naast gesloten elementen en laden is ideaal voor verschillende kledingstukken. Getoond model heeft een neutrale kleur waardoor de kast gemakkelijk te combineren is.

De kast is verkrijgbaar in drie hoogtes: 197 cm, 223 cm en 240 cm. De breedte van de kast is mogelijk vanaf 160 cm tot maar liefst 400 cm. Naast de 10 jaar garantie is er tegen meerprijs professionele montage mogelijk. De vormgeving van de kast kun je perfect op je inrichting afstemmen door de talloze mogelijkheden.

Bezoek ons Slaap Experience Center in Zutphen en ontdek de mogelijkheden van de Nolte Sky kledingkast!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1579753
Breedte 160 cm
Hoogte 223 cm
Diepte 69 cm
Materiaal Hout
Kleur Poolwit
Merk Nolte
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer