0 items
0 items

Norma

Norma

Norma

Norma speelt in op uw persoonlijke wensen met optimale kwaliteit. Met meer dan honderd jaar ervaring in comfortabele boxprings en matrassen, mag Norma zich de oudste beddenfabriek van Nederland noemen. Geniet van een goede nachtrust met Timeless Scandinavisch design. Bekijk de collectie online of kom proef liggen op de Norma matrassen bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal. Lees verder >

Norma matrassen en lattenbodems

Matrassenmaker sinds 1884

’s Nachts herstelt u van vele inspanningen en gebruikt u de slaap om weer volledig op te laden voor een nieuwe dag. Een gezonde nachtrust is dus van groot belang. Norma is de oudste beddenfabriek van Nederland en heeft door haar lange bestaansgeschiedenis veel ervaring opgedaan als het gaat om uw nachtrust. Norma vertaalt deze kennis in baanbrekende producten en concepten, zoals de unieke combispring matrassen. Alle top-eigenschappen zijn voor u samengebracht in het beste Norma matras: de souplesse van latex, de ventilatie van binnenvering, de buigbaarheid en actieve ondersteuning van een pocketveringmatras. Dit is zeer buigzaam en daardoor prima geschikt voor alle verstelbare bedden

Ú bent de expert van uw nachtrust: 90 dagen omruilgarantie

Slaapcomfort is geen exacte wetenschap, het is een persoonlijke beleving. De één wil een hard matras, de ander wil koel slapen. Norma wil graag dat iedereen lekker slaapt en uitgerust wakker wordt. Wanneer u een matras koopt, wilt u uiteraard dat deze perfect aansluit op uw persoonlijke wensen. Omdat u geen maand kunt komen proefliggen, heeft Norma een unieke 90 dagen omruilgarantie. Zo kunt u de matrassen met ongekend goede ventilatie en vochtregulatie 90 nachten lang zelf ervaren. Voel zelf hoe Norma uw nachtrust verbazingwekkend verbetert!

Norma, matrassen van eigen bodem

Bij Norma staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Alle Norma matrassen worden daarom in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Zo kan de Nederlandse slaapspecialist optimaal inspelen op uw wensen en behoeftes. Daarnaast biedt Norma de garantie dat de matrassen uitsluitend met de beste materialen worden samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken. Dat dit van groot belang is voor het hoge comfortniveau, is niet onopgemerkt gebleven. De Solara Combispring 20 Latex matras is in oktober 2012 en in juni 2013 als beste getest door de consumentenbond!

Norma bij Eijerkamp Zutphen

Bij Eijerkamp Zutphen vindt u een uitgebreide collectie aan Norma matrassen. Kom uitgebreid proefliggen en ontdek welk matras het beste bij u past. Norma is niet verkrijgbaar bij Eijerkamp Veenendaal. Wel kunt u in onze webshop een greep uit onze matrassencollectie bekijken, met onder meer pocketvering, koudschuim of traagschuim. Ook de lattenbodems Norma Dreamflex, de Norma Optiflex en de verstelbare combiflex bedbodems (een combinatie van schotels met latten) zijn opgenomen in het assortiment. Een interessante innovatie op het gebied van bedbodems!