Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Normann Copenhagen Bold Klok
Normann Copenhagen Bold Klok
Vergroten
  • Normann Copenhagen Bold Klok
1/2
Item 1 of 2

Normann Copenhagen Bold Klok

Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Normann Copenhagen Bold Klok

De minimalistische klok Bold van Normann Copenhagen is een ontwerp van Jonas Wagell voor het bekende Deense designmerk. In 2007 rondde Wagell zijn studie Interior Architecture and Furniture Design af met de ambitie eenvoudige, tijdloze ontwerpen te maken. Voor dit ontwerp liet Wagell zich inspireren door zijn kennis over typografie.

Om tekst in het oog te laten springen, wordt in de typografie gebruik gemaakt van vetgedrukte letters. In het ontwerp van deze klok is dat terug te zien in de brede wijzers. Dat de klok de naam Bold heeft gekregen is dan ook geen toeval. Een bijzonder detail: door het kleurgebruik wordt een optische illusie gecreëerd waardoor de wijzers vrij op de klok lijken te bewegen. Bold van Normann Copenhagen is verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1569127
Diameter 35 cm
Materiaal Aluminium
Kleur Petrol
Merk Normann Copenhagen
Woonstijl  Modern

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer