Skip to content
Vergroten
  • Normann Copenhagen Form Barkruk
1/5
Item 1 of 5

Normann Copenhagen Form Barkruk

Levertijd: 3-4 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Normann Copenhagen Form Barkruk

De Form barstoel van Normann Copenhagen is een ontwerp van de Deense designer Simon Legald, afgestudeerd aan de Royal Danish Academy of Fine Arts. In zijn ontwerpen houdt hij ervan om technische aspecten, visueel te benadrukken. Daarnaast is eenvoud een van zijn belangrijkste uitgangspunten en in zijn creaties zijn onnodige details weggelaten. Met de Form stoel voor Normann Copenhagen heeft Simon Legald al diverse awards gewonnen, zoals de IF Design Award 2016.

Form heeft een simplistisch en Scandinavisch ontwerp en is onderdeel van een complete collectie  eetkamerstoelen, armstoelen en barkrukken. Bijzonder aan de barkruk is de zitting die uit één stuk plastic is gegoten en naadloos aansluit op het stalen onderstel.

Deze barstoel is leverbaar in diverse kleuren, zoals wit, grijs en zwart. Daarnaast kunt u het stalen onderstel ook vervangen voor een eiken of walnoten onderstel. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1580521
Breedte 44 cm
Hoogte 87 cm
Diepte 44 cm
Zithoogte 75 cm
Materiaal Plastic
Kleur grijs
Merk Normann Copenhagen
Woonstijl  Modern
Barcode 5712396002630
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer