• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bijzettafel Fin is een ontwerp van designers Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldal voor het Scandinavische designmerk NORR11. Fin is een minimalistisch ontwerp en ontworpen vanuit de filosofie het meubel in zoveel mogelijk interieurs te kunnen toepassen en voor zoveel mogelijk doeleinden te kunnen gebruiken.

Fin wordt gekenmerkt door een combinatie van strakke lijnen en elegante vormen. Het driepotige onderstel is vervaardigd uit massief eikenhout en kent een bijzonder contrast door het gebruik van verschillende vormen: twee poten zijn rond uitgevoerd terwijl de derde als een strakke geometrische lijn het ronde tafelblad ondersteunt. Bijzettafel Fin kent dezelfde vormentaal als de Mammoth en Elephant fauteuils en is oorspronkelijk ontworpen als toevoeging bij deze stoelen, maar komt ook naast vele andere meubels uitstekend tot zijn recht!

Kenmerken
Artikelnummer 1590664
Hoogte 40 cm
Diameter 40 cm
Kleur Natural
Materiaal Eikenhout
Vorm Rond
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk NORR11
Aantal
399,-