Skip to content
Vergroten
  • NORR11 Fin Bijzettafel
1/3
Item 1 of 3

NORR11 Fin Bijzettafel

Levertijd: 8-10 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over NORR11 Fin Bijzettafel

Bijzettafel Fin is een ontwerp van designers Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldal voor het Scandinavische designmerk NORR11. Fin is een minimalistisch ontwerp en ontworpen vanuit de filosofie het meubel in zoveel mogelijk interieurs te kunnen toepassen en voor zoveel mogelijk doeleinden te kunnen gebruiken.

Fin wordt gekenmerkt door een combinatie van strakke lijnen en elegante vormen. Het driepotige onderstel is vervaardigd uit massief eikenhout en kent een bijzonder contrast door het gebruik van verschillende vormen: twee poten zijn rond uitgevoerd terwijl de derde als een strakke geometrische lijn het ronde tafelblad ondersteunt. Bijzettafel Fin kent dezelfde vormentaal als de Mammoth en Elephant fauteuils en is oorspronkelijk ontworpen als toevoeging bij deze stoelen, maar komt ook naast vele andere meubels uitstekend tot zijn recht!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590664
Diameter 40 cm
Hoogte 40 cm
Vorm Rond
Materiaal Eikenhout
Materiaal onderstel Hout
Materiaal tafelblad Hout
Kleur Natural
Merk NORR11
Woonstijl  Modern
Barcode 4251501634461
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer