Skip to content
NORR11 Mammoth Hocker
NORR11 Mammoth Hocker
Vergroten
  • NORR11 Mammoth Hocker
1/3
Item 1 of 3

NORR11 Mammoth Hocker

Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over NORR11 Mammoth Hocker

Hocker NORR11 Mammoth is met de hand vervaardigd en ontworpen door design duo Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard. Het pure gebruik van de vorm van meubels staat in hun ontwerpen centraal, zodat de gebruiker het product begrijpt.

Mammoth hocker kan perfect gecombineerd worden met de gelijknamige fauteuil. Gevormd door het gebruik van compressie gieten en deze Fluffy uitvoering heeft een gestoffeerde bovenzijde. Deze techniek is een wijze van gieten, waarbij het gietmateriaal, over het algemeen verwarmd, eerst in een open verwarmde vormholte geplaatst wordt en door middel van druk naar wens gevormd wordt. 

Deze uitvoering van de Mammoth hocker is bekleed met Vintage Leather in Cognac, voorzien van een eikenhouten onderstel in naturel. 

Mogelijkheden
Naast de getoonde uitvoering is de Mammoth ook leverbaar in Canvas, Wol en verschillende Kvadrat stoffen. Voor het frame heeft u keuze uit Naturel, Dark Stained en Black.

Bewonder de NOR11 Mammoth hocker in een van onze winkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1544807
Breedte 61.5 cm
Hoogte 37 cm
Diepte 53 cm
Materiaal Leer
Kleur cognac
Merk NORR11
Woonstijl  Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer