Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
NORR11 Mammoth Hocker
NORR11 Mammoth Hocker
Vergroten
  • NORR11 Mammoth Hocker
1/3
Item 1 of 3

NORR11 Mammoth Hocker

Levertijd: 5-6 weken
Online Eijerkamp chat

Woonvraag? Wij staan voor je klaar!

Via de chat staat we elke dag (tot 21u) klaar om je te helpen bij het online woonshoppen, het maken van een video-bel-afspraak of bezoek aan huis.

bekijk opties

Eijerkamp vertelt over NORR11 Mammoth Hocker

Hocker NORR11 Mammoth is met de hand vervaardigd en ontworpen door design duo Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard. Het pure gebruik van de vorm van meubels staat in hun ontwerpen centraal, zodat de gebruiker het product begrijpt.

Mammoth hocker kan perfect gecombineerd worden met de gelijknamige fauteuil. Gevormd door het gebruik van compressie gieten en deze Fluffy uitvoering heeft een gestoffeerde bovenzijde. Deze techniek is een wijze van gieten, waarbij het gietmateriaal, over het algemeen verwarmd, eerst in een open verwarmde vormholte geplaatst wordt en door middel van druk naar wens gevormd wordt. 

Deze uitvoering van de Mammoth hocker is bekleed met Wol in Forest Green, voorzien van een eikenhouten onderstel in naturel. 

Mogelijkheden
Naast de getoonde uitvoering is de Mammoth ook leverbaar in Vintage Leather, Canvas en verschillende Kvadrat stoffen. Voor het frame heeft u keuze uit Naturel, Dark Stained en Black.

Bewonder de NOR11 Mammoth hocker in een van onze winkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1564307
Breedte 61.5 cm
Hoogte 37 cm
Diepte 53 cm
Materiaal Wol
Kleur Forest Green
Merk NORR11
Woonstijl  Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Mammoth serie Bekijk ook Meer uit deze serie