Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
NORR11 Shanghai Eetkamerstoel
NORR11 Shanghai Eetkamerstoel
Vergroten
  • NORR11 Shanghai Eetkamerstoel
1/4
Item 1 of 4

NORR11 Shanghai Eetkamerstoel

Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over NORR11 Shanghai Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Shanghai van NORR11 is ontworpen door designers Rune une Krøjgaard en Knut Bendik Humlevik. Zij haalden inspiratie uit de eeuwenoude Chinese hoefijzer stoelen. Het authentieke, Chinese karakter van deze stoelen kan optimaal bewaakt worden doordat het volledige productieproces van Shanghai in Azië plaatsvindt. Door middel van ambachtelijke technieken wordt de stoel met oog voor detail vervaardigd.

Het ranke onderstel en de strakke poten van eetkamerstoel Shanghai vormt, in combinatie met de ronding in de rug, voor een fijne balans. Shanghai is vervaardigd uit essenhout met een uniek lederen zitting. In het ontwerp van Shanghai wordt gebruik gemaakt van een mix aan materialen waardoor een spannend contrast ontstaat. Naast getoond model is deze eetkamerstoel van NORR11 uit te voeren in diverse kleuren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597146
Breedte 55.5 cm
Hoogte 79.5 cm
Diepte 85 cm
Materiaal Stof
Kleur Graphite
Merk NORR11
Woonstijl Scandinavisch
Barcode 4251501615354
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer