gratis verzending vanaf € 500

Now! by hülsta bij eijerkamp

Now! by hülsta eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Now! by Hülsta

Now! By Hülsta combineert tijdloos design met milieuvriendelijke materiaalsoorten. Met overeenkomsten als kwaliteit, functionaliteit en top design is dit het jongste merk uit de Hülsta familie. Door middel van oeroude technieken en eenvoudige montage staan praktische meubels centraal. Bezoek Eijerkamp of vindt online uw perfecte Now! By Hülsta meubel.

Now! by Hülsta

Now! by Hülsta: Jonge kwaliteitsmeubelen

Now! by Hülsta is de jongste uitbreiding van de Hülsta familie en opgericht in 1994. Evenals de meubelen van Hülsta zelf, wordt deze collectie gekenmerkt door hoge kwaliteit, hoge functionaliteit en uitmuntend design. Bij Eijerkamp koopt u onder andere eettafels, eetkamerstoelen en kasten van Now! by Hülsta. Alle producten worden in Duitsland geproduceerd en zijn door de eindeloze aanbouwwijze naar wens uit te breiden.

Eerste collectie meeneem-merkmeubelen

Met de collectie Now! By Hülsta laat het merk opnieuw zijn innovatieve en vernieuwende kwaliteiten zien. Het is namelijk de eerste collectie meeneem-merkmeubelen. Met meenemen wordt in dit geval bedoeld opnieuw inrichten maar ook verhuizen. Het grootste deel van de meubelsystemen is zonder gereedschap te monteren en ook uit te breiden.

Now! by Hülsta elementen

Hülsta heeft in 1968 de elementbouwwijze uitgevonden waarbij alle meubels in losse modules werden ontwikkeld. Hier kan er naar wens samengesteld worden met deze elementen. Voor de productie gebruikt Hülsta alleen de beste grondstoffen en dikke materialen. Alle elementen en meubels zijn zeer duurzaam en uitgevoerd in een tijdloos design. Zo heeft u jarenlang plezier van uw investering!

Voor interieur en onderhoudsadvies bent u bij Eijerkamp aan het juiste adres. Komt u er niet helemaal uit? Maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies in de winkel!

Lees meer