Skip to content
Odesi Stone Salontafel
Odesi Stone Salontafel
Vanaf 1880.-
Vergroten
  • Odesi Stone Salontafel
1/9
Item 1 of 9

Odesi Stone Salontafel

Vanaf 1880.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Odesi Stone Salontafel

Salontafel Stone van Odesi heeft een prachtig design. Het multifunctionele ontwerp bestaat uit vier losse delen. Stone is gebaseerd op de vorm van een natuursteen. Als je alle losse delen bij elkaar plaatst vormt de salontafel een dynamisch lijnenspel.

De vier identieke delen vormen een complete salontafel. Houd er rekening mee dat elk deel van de salontafel rond de 12kg weegt. De onderzijde van deze set is voorzien van een zwarte kleur. Odesi Stone salontafel is vervaardigd uit meerdere lagen hout en de toplaag is voorzien van Fenix NTM, oftewel: een duurzaam en gemakkelijk te onderhouden materiaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1596657
Breedte 100 cm
Hoogte 30 cm
Diepte 100 cm
Materiaal Fenix NTM
Kleur Multi
Merk Odesi
Woonstijl  Design
Barcode 9900000390655
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Bekijk meer
Meer van dit merk Odesi Meer van dit merk
Bekijk alles van Odesi