• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Deze set viltglijders van Oranje Furniture Care is uiterst geschikt om de parketvloer of stenen vloer te beschermen tegen krassen van de stoel. De viltglijders zijn geschikt voor stoelen met een holle poot en eenvoudig onderin de stoelpoot te bevestigen.

Deze viltglijders hebben een diameter van 12 millimeter en worden geleverd in een set van 24 stuks, voldoende voor zes eetkamerstoelen. Deze holle poot viltglijder is onder andere uitermate geschikt als beschermer onder de Chris eetkamerstoelen van Movani.

Kenmerken
Artikelnummer 1599329
Diameter 1,2 cm
Kleur Zwart
Materiaal Vilt
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Oranje Furniture Care
Aantal
29,95