Skip to content
Passe Partout Buddha Eettafel
Passe Partout Buddha Eettafel
Vanaf 2867.-
Vergroten
  • Passe Partout Buddha Eettafel
1/6
Item 1 of 6

Passe Partout Buddha Eettafel

Vanaf 2867.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Passe Partout Buddha Eettafel

Geheel in stijl dineren en genieten van pure luxe aan eettafel Buddha uit de collectie van Passe Partout. Deze eettafel geeft de ruimte sfeer en een charmante uitstraling door de verzachtende ronde vormen. Dankzij de centraal geplaatste kolompoot geniet een ieder die plaatstneemt  van voldoende beenruimte om comfortabel te tafelen. 

Met keuzes uit verschillende hoogtes is de Buddha eettafel naar wens samen te stellen en te combineren met diverse soorten eetkamer- of barstoelen. De getoonde uitvoering van de eettafel is voorzien van een eikenhouten rond tafelblad maar de mogelijkheden reiken verder, Buddha is eveneens leverbaar met een ovaal tafelblad. 

Bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en laat je informeren over de mogelijkheden van de Buddha eettafel uit de collectie van Passe Partout. Onze adviseurs voorzien je graag van advies op maat.

 
Passe Partout Buddha Eettafel
Passe Partout Buddha Eettafel