Skip to content
Passe Partout Nico Fauteuil
Passe Partout Nico Fauteuil
Vergroten
  • Passe Partout Nico Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Passe Partout Nico Fauteuil

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Passe Partout Nico Fauteuil

Een blikvanger pur sang: fauteuil Nico uit de collectie van Passe Partout. Een ontwerp met koninklijke allure en in het oog springende details. Dankzij de doorgestikte siernaden in zowel de zitting als de rugleuning van deze fauteuil, krijgt Nico zijn geheel eigen karakter. Dankzij de hoge leuning én ondersteunende armleuningen is Nico niet alleen esthetisch een aanwinst, maar voorziet deze chique fauteuil ook in heerlijk zitcomfort. De zitting is voorzien van HR-schuim in combinatie met traagschuim: een combinatie die garant staat voor subliem comfort.

Fauteuil Nico van Passe Partout kent een breed scala van mogelijkheden. Kies voor één van de hoogwaardige stoffen uit de collectie in een kleur naar wens. Met de keuze uit twee verschillende hoogtes onderstellen (12 en 16 cm) is deze elegante fauteuil passend te maken op de persoonlijke comfortwensen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Ervaar het comfort persoonlijk en laat je adviseren over de uiteenlopende mogelijkheden van fauteuil Nico van Passe Partout.

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Passe Partout Nico Fauteuil
Passe Partout Nico Fauteuil