Skip to content
Passe Partout Pastille Fauteuil
Passe Partout Pastille Fauteuil
Vanaf 909.-
Vergroten
  • Passe Partout Pastille Fauteuil
1/7
Item 1 of 7

Passe Partout Pastille Fauteuil

Vanaf 909.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Passe Partout Pastille Fauteuil

Luxe en comfort komen samen in de Pastille Lounge fauteuil van Passe Partout. Deze royale fauteuil wordt gekenmerkt door zijn chique signatuur en volumineuze karakter. De fauteuil staat laag bij de grond en is aan de achterzijde voorzien van een slanke rugleuning die het ontwerp als het ware omarmd. 

De grote ronde zitting van de Pastille loungefauteuil, gevuld met een hoogwaardige vulling van donsveren en vezelbolletjes, heeft een diameter van maar liefst 110 centimeter. Zo geniet je van een royaal zitoppervlak en is het heerlijk tot rust komen terwijl de stevige rugleuning omarmd en de losse sierkussens ondersteunen. 

De Pastille Lounge Fauteuil van Passe Partout wordt handgemaakt en is, naast getoonde uitvoering, leverbaar in tal van verschillende rijke stofsoorten en kleuren. Tevens is het voor een persoonlijke twist mogelijk te variëren in stofsoorten voor de bekleding van rug- en sierkussens.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor fauteuil Pastille Lounge van Passe Partout, wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

 
Passe Partout Pastille Fauteuil
Passe Partout Pastille Fauteuil