Skip to content
Pastoe A'dammer Dressoir
Pastoe A'dammer Dressoir
Vergroten
  • Pastoe A'dammer Dressoir
1/6
Item 1 of 6

Pastoe A'dammer Dressoir

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pastoe A'dammer Dressoir

Pastoe Adammer is een iconisch design dressoir uit 1978, een van de meest verkochte Nederlandse meubels ooit, winnaar van alle prestigieuze prijzen en te vinden in diverse musea.  Ontworpen door de Nederlandse vormgever en architect Aldo van den Nieuwelaar (1944 2010). Zijn creaties worden gekenmerkt door de geometrische abstractie en het minimalisme van Rietveld en De Stijl. 

Het geribbelde Adammer dressoir is direct herkenbaar, de schuifdeur kan naar boven worden geschoven waarna deze verdwijnt in de achterkant van de kast. Door de ribbels heeft u altijd grip, op welke hoogte dan ook.  Het ontwerp van het dressoir wordt versterkt door de ronde bovenkant van de kast. Adammer is vervaardigd van MDF en kunststof.

Mogelijkheden
Adammer is leverbaar in diverse kleuren, zowel in één tint als een duo-tone. Daarnaast heeft u keuze uit diverse afmetingen.

Ontdek de mogelijkheden van het Pastoe Adammer dressoir bij Eijerkamp Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1536728
Breedte 156 cm
Hoogte 76.5 cm
Diepte 37 cm
Materiaal MDF Kunststof
Kleur Basalt
Merk Pastoe
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer