Skip to content
Pastoe A'dammer Kast
Pastoe A'dammer Kast
Vergroten
  • Pastoe A'dammer Kast
1/6
Item 1 of 6

Pastoe A'dammer Kast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Pastoe A'dammer Kast

Pastoe Adammer is een iconische designkast uit 1978, een van de meest verkochte Nederlandse meubels ooit, winnaar van alle prestigieuze prijzen en te vinden in diverse musea.  Ontworpen door de Nederlandse vormgever en architect Aldo van den Nieuwelaar (1944 2010). Zijn creaties worden gekenmerkt door de geometrische abstractie en het minimalisme van Rietveld en De Stijl. 

De geribbelde Adammer kast is direct herkenbaar, de schuifdeur kan naar boven worden geschoven waarna deze verdwijnt in de achterkant van de kast. Door de ribbels heeft u altijd grip, op welke hoogte dan ook.  Het ontwerp van de kast wordt versterkt door de ronde bovenkant van de kast. Adammer is vervaardigd van MDF en kunststof.

Deze uitvoering van de Adammer wordt geleverd in een duotone, met een buitenzijde in de kleur Basalt en binnenzijde in de kleur Azure.

Mogelijkheden
Naast de getoonde uitvoering is de Adammer leverbaar in diverse kleuren, zowel in één tint als een duo-tone. Daarnaast heeft u keuze uit drie hoogte- en drie breedtematen.

Ontdek de mogelijkheden van de Pastoe Adammer kast in onze winkel in Zutphen en Veenendaal!

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen