Skip to content
Pastoe A'dammer Opbergkast
Pastoe A'dammer Opbergkast
Vergroten
  • Pastoe A'dammer Opbergkast
1/9
Item 1 of 9

Pastoe A'dammer Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Pastoe A'dammer Opbergkast

Een design klassieker pur sang: Pastoe opbergkast A’dammer. Dit iconische ontwerp stamt uit 1978 en werd destijds ontworpen door de Nederlandse vormgever en architect Aldo van den Nieuwelaar. Met zijn geribbelde roldeur is de A’dammer een opvallende verschijning in het interieur, zeker wanneer de deur en de body van de kast worden gehuld in een opvallend kleurenpalet.

Opbergkast A’dammer is een praktische opberger en tevens een designstatement. Met de keuze uit diverse afmetingen en kleurencombinaties is de kast volledig naar wens samen te stellen. Ontdek de mogelijkheden van de A’dammer kast van Pastoe in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1636938
Breedte 37 cm
Hoogte 221 cm
Diepte 37 cm
Materiaal Kunststof, MDF
Kleur Blossom
Merk Pastoe
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer