Skip to content
Vergroten
  • Pastoe FM06 Fauteuil
1/3
Item 1 of 3

Pastoe FM06 Fauteuil

Levertijd: meer dan 12 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pastoe FM06 Fauteuil

De Pastoe Wire Lounge Chair FM06 van Pastoe is een fraaie design fauteuil gemaakt van draadstaal. De designklassieker is in 1953 ontworpen door Cees Braakman en Adriaan Dekker en creëert een ruimtelijk effect in uw interieur door de open draadconstructie van de stoel.  Bestel Pastoe FM06 in de kleur zwart met zwarte bekleding nu online!

Stel naar wens samen in de winkels
Het frame van de Pastoe Wire Lounge Chair FM06 is te verkrijgen in de kleuren zwart met walnoot armleuning en wit met eiken armleuning. De stoel wordt standaard geleverd met een zitkussen en is uit te breiden met een rugkussen voor extra zitcomfort. De fauteuil is te bestellen in uiteenlopende stoffen. Ontdek alle mogelijkheden in onze winkels en laat u adviseren!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1536716
Hoogte 87 cm
Diepte 73 cm
Breedte armleuning 70 cm
Materiaal Staal
Kleur zwart
Merk Pastoe
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de FM06 serie Bekijk ook Meer uit deze serie