Skip to content
Pastoe L-Maze Boekenkast
Pastoe L-Maze Boekenkast
Vanaf 1650.-
Vergroten
  • Pastoe L-Maze Boekenkast
1/6
Item 1 of 6

Pastoe L-Maze Boekenkast

Vanaf 1650.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Pastoe L-Maze Boekenkast

Boekenkast L-maze van Pastoe is onderdeel van de toonaangevende L-serie van het Nederlandse kastenmerk Pastoe. Deze kasten, geïnspireerd door design uit de jaren 70, kenmerken zich door hun open structuur, strakke vormgeving en tijdloze design. L-maze is geheel naar eigen inzicht samen te stellen met behulp van diverse basis- en stapelrompen welke voorzien kunnen worden van planken, sluitzijden, laden en kleppen.

Deze iconische kastenserie, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, is niet alleen veelzijdig in elementen, ook de mogelijkheden in het kleurenpalet zijn eindeloos. Zo is het mogelijk om de binnen- en buitenzijde van de kast van verschillende kleurtinten te voorzien. Ontdek de vele opties van kast L-maze van Pastoe in onze woonwinkels en laat je adviseren door Pastoe experts!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1617265
Breedte 133 cm
Hoogte 144 cm
Diepte 36 cm
Materiaal Hout
Kleur Black
Merk Pastoe
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer