Skip to content
Pastoe Landscape Dressoir
Pastoe Landscape Dressoir
Vergroten
  • Pastoe Landscape Dressoir
1/8
Item 1 of 8

Pastoe Landscape Dressoir

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pastoe Landscape Dressoir

Pastoe Landscape is een opvallende designkast, ontworpen door Studio Pastoe (2012), welke door de vele mogelijkheden in functies, afmetingen en kleursamenstellingen eindeloos veelzijdig is. Pastoe kast Landscape maakt onderdeel uit van de Joost Selection serie: een favoriete selectie van afmetingen, kleuren en afwerkingen, samengesteld door Joost van der Vecht, creatief directeur van het Dutch Design merk.

Landscape bestaat uit verschillende elementen met open en dichte vakken welke verbonden worden door horizontale liggers. Door de ruime keuze uit kleuren en indelingen is zowel een eenvoudige kast als een opbergmeubel met een speels karakter creëren. De Pastoe kast Landscape is zowel op te hangen aan de wand, als staand te plaatsen in de woonruimte.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Landscape kast van Pastoe in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1593903
Breedte 228 cm
Hoogte 60 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Hout
Kleur grijs
Merk Pastoe
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer