Skip to content
Pastoe Track Opbergkast
Pastoe Track Opbergkast
Vanaf 4420.-
Vergroten
  • Pastoe Track Opbergkast
1/7
Item 1 of 7

Pastoe Track Opbergkast

Vanaf 4420.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pastoe Track Opbergkast

Wandkast Track van Pastoe is een ontwerp van designer Joost van der Vecht (2019) voor het Nederlandse meubelmerk. De strak vormgegeven opbergkast kenmerkt zich door een open structuur en een gedetailleerde afwerking. Het ontwerp is geïnspireerd op het succesvolle Pastoe wandmeubel uit de jaren 60 en geherintroduceerd in een hedendaagse jas. Na een decennialange geschiedenis vervult het Track wandsysteem nog steeds dezelfde functie: het tonen, en veilig opbergen, van waardevolle accessoires, fotos en kunstobjecten.

Wandkast Track van Pastoe is volledig naar wens samen te stellen met de keuze uit diverse staanders, planken, lades en panelen in diverse kleurafwerkingen. Ontdek het brede scala aan mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Onze Pastoe experts voorzien je graag van een advies op maat.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1617232
Materiaal Hout
Kleur Zwart
Merk Pastoe
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer