Skip to content
PBJ Designhouse Galaxy Dressoir
PBJ Designhouse Galaxy Dressoir
Vergroten
  • PBJ Designhouse Galaxy Dressoir
1/5
Item 1 of 5

PBJ Designhouse Galaxy Dressoir

Levertijd: meer dan 12 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over PBJ Designhouse Galaxy Dressoir

Dressoir Galaxy van PBJ Designhouse biedt de nodige opbergruimte in een stijlvol design. Mort Svendsen is ontwerper en tevens CEO van het Deense Designmerk. Al sinds de jaren ‘80 ontwerpt hij meubels die passen bij zijn persoonlijke smaak en levensstijl. Svendsen won de German Design Award en The Iconic Award voor de FIFTY serie. 

Galaxy is voorzien van drie lades en twee deuren waarmee het veel opbergruimte biedt voor alle spullen die je graag uit het zicht bewaart. Het meubel staat op hoge poten waardoor het meubel optisch minder ruimte inneemt. Dankzij het diagonaal geplaatste walnoothout komt een bijzonder lijnenspel tevoorschijn, wat zich uit in een visgraatmotief. 

Naast getoonde dressoir in walnoot hout is Galaxy verkrijgbaar in diverse houtsoorten en kleuren. Voor nog meer opbergruimte is het dressoir eenvoudig te combineren met het bijpassende highboard. 

Ontdek de mogelijkheden van dressoir Galaxy van PBJ Designhouse in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1644653
Breedte 180 cm
Hoogte 73 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Walnut Entasia
Kleur Walnut
Merk PBJ Designhouse
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 5712541150766
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer