Skip to content
PBJ Designhouse Oculus Opbergkast
PBJ Designhouse Oculus Opbergkast
Vergroten
  • PBJ Designhouse Oculus Opbergkast
1/10
Item 1 of 10

PBJ Designhouse Oculus Opbergkast

Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over PBJ Designhouse Oculus Opbergkast

Highboard Oculus van PBJ Designhouse biedt veel opbergruimte in een minimalistisch design. Morten Svendsen, ontwerper voor het Deense designmerk, ontwierp de veelzijdige Oculus serie, bestaande uit diverse kasten en dressoirs.

Oculus biedt naast twee lades en twee deuren die opzij openen, een groot vak met een deur die naar beneden opent. Zo kan de wandkast ook als bar of extra werkplek gebruikt worden. De slanke hoge poten geven een ruimtelijk effect in de woonruimte, doordat zij het vloeroppervlak groter laten lijken.

Ieder meubel in deze serie is voorzien van ovaal uitgefreesde handgrepen om de lades en deuren te openen. Naast getoonde variant in walnoothout, kan het highboard ook vervaardigd worden in diverse kleuren HPL en linoleum. 

Laat je inspireren door de mogelijkheden van het Oculus highboard van PBJ Designhouse in onze woonwinkel in Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1644671
Breedte 113 cm
Hoogte 119 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Walnut
Kleur Walnut Oil
Merk PBJ Designhouse
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 5712541136210
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer