Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
PBJ Designhouse Oculus Tv-meubel
PBJ Designhouse Oculus Tv-meubel
Vergroten
  • PBJ Designhouse Oculus Tv-meubel
1/5
Item 1 of 5

PBJ Designhouse Oculus Tv-meubel

Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over PBJ Designhouse Oculus Tv-meubel

TV-meubel Oculus van PBJ Designhouse is dé eyecatcher om de tv op te plaatsen dankzij het slanke en minimalistische design. Morten Svendsen, ontwerper voor het Deense designmerk, ontwierp de veelzijdige Oculus serie, bestaande uit diverse kasten en dressoirs.

Oculus tv-dressoir biedt naast twee open vakken voor alle media toebehoren voldoende opbergruimte voor spullen die je liever uit het zicht bewaart, middels twee deuren en een naar beneden opengaande klep. Het meubel staat op hoge slanke poten waardoor het meubel optisch minder ruimte inneemt.

Ieder meubel in deze serie is voorzien van ovaal uitgefreesde handgrepen om de deuren te openen. Naast getoonde variant in licht eikenhout, kan het tv-meubel ook in walnotenhout, diverse kleuren HPL en linoleum vervaardigd worden. 

Laat je inspireren door de mogelijkheden van het Oculus tv-meubel van PBJ Designhouse in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1644667
Breedte 233 cm
Hoogte 52 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Oak
Kleur Naturel
Merk PBJ Designhouse
Woonstijl Scandinavisch
Barcode 5712541157017
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Oculus serie Bekijk ook Meer uit deze serie