• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 6,95 bij je thuisbezorgd via PostNL.

Volg je bestelling op de voet met Track & Trace. 

Gratis ophalen in de winkel
Je bestelde woonitems haal je eenvoudig op in Zutphen of Veenendaal.

Artikelomschrijving

De Individual Support bedbodem van Perzona is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het Perzona matras. De innovatieve bedbodem bestaat uit zeven zones die exact overeenkomen met de zeven zones in de matrassen van Perzona. De flexibele latten van de bedbodem bewegen moeiteloos met de vorm en bewegingen van het lichaam mee, zo wordt in iedere zone en aan het volledige lichaam gedurende de hele nacht optimale ondersteuning geboden waardoor te allen tijde van een uitstekende nachtrust kan worden genoten.

Om de positie van de bedbodem op persoonlijke wensen aan te doen sluiten, kent de bodem vijf met de hand verstelbare hoog/laag posities waarin het bed kan worden versteld. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk het voeteneind van het bed licht te verhogen of een zitpositie aan te nemen. De Individual bedbodem is te voorzien van een potenset met een hoogte van 25 cm of 29 cm om de hoogte zo op persoonlijke comfortwensen af te stemmen.

Afmetingen
De Individual Support bedbodem van Perzona is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
- 80 x 200/210 cm
- 90 x 200/210 cm
- 100 x 200/210 cm

Kenmerken
Artikelnummer 1540400
Breedte 90 cm
Lengte 210 cm
Hoogte 37 cm
Kleur Grijs
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Perzona