• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Geniet van heerlijk slaapcomfort op een boxspring van Perzona. De boxsprings zijn speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een Perzona matras waardoor het comfort van beide nog eens extra wordt vergroot. Op deze manier bieden de boxspring én matras een perfecte ondersteuning en daarmee een optimale nachtrust.

De kort geveerde boxspring kent een slank design en wordt gedragen door een elegant stalen onderstel met aluminium voeten dat is uit te voeren in diverse lakkleuren of chroom. De bovenzijde van de stoffering van de boxspring is afgewerkt met een ventilerende antislip: hierdoor blijft de matras perfect op zijn plaats liggen.

Hoofdbord
Deze boxspring van Perzona is te complementeren met een bijpassend hoofdbord. Het hoofdbord is verkrijgbaar in diverse afmetingen, passend bij de afmetingen van de boxspring. De medium hoofdborden van Perzona kennen dezelfde breedtemaat als de boxspring, de large variant is 30 centimeter breder dan de breedte van de boxspring. Afwijkende afmetingen van het hoofdbord zijn tevens verkrijgbaar tegen een meerprijs. Alle hoofdborden worden standaard geleverd inclusief montagesysteem om het hoofdbord aan de muur te bevestigen maar zijn optioneel en tegen meerprijs ook te voorzien van vloersteunen.

Voordelen Perzona vlak boxspring:
- Antislip om schuiven van matrassen te voorkomen
- 7-zone pocketveren
- Slim Line design

Afmetingen
De Perzona vlak boxspring is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
- 80 x 200/210/220 cm
- 90 x 200/210/220 cm
- 100 x 200/210/220 cm

- 160 x 200/210/220 cm
- 180 x 200/210/220 cm
- 200 x 200/210/220 cm

Kenmerken
Artikelnummer 1540954
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Hoogte 42 cm
Kleur Zwart
Materiaal Pocketvering
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Perzona