gratis verzending vanaf € 500
Perzona Individual Support Boxspring
Perzona Individual Support Boxspring
Vergroten
  • Perzona Individual Support Boxspring
1/3
Item 1 of 3

Perzona Individual Support Boxspring

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Perzona Individual Support Boxspring

De Individual Support bedbodem van Perzona is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het Perzona matras. De innovatieve bedbodem bestaat uit zeven zones die exact overeenkomen met de zeven zones in de matrassen van Perzona. De flexibele latten van de bedbodem bewegen moeiteloos met de vorm en bewegingen van het lichaam mee, zo wordt in iedere zone en aan het volledige lichaam gedurende de hele nacht optimale ondersteuning geboden waardoor te allen tijde van een uitstekende nachtrust kan worden genoten.

Om de positie van de bedbodem op persoonlijke wensen aan te doen sluiten, kent de bodem vijf met de hand verstelbare hoog/laag posities waarin het bed kan worden versteld. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk het voeteneind van het bed licht te verhogen of een zitpositie aan te nemen. De Individual bedbodem is te voorzien van een potenset met een hoogte van 25 cm of 29 cm om de hoogte zo op persoonlijke comfortwensen af te stemmen.

Afmetingen
De Individual Support bedbodem van Perzona is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
- 80 x 200/210 cm
- 90 x 200/210 cm
- 100 x 200/210 cm

Afmetingen & details

Artikelnummer 1540400
Breedte 90 cm
Hoogte 37 cm
Lengte 210 cm
Kleur grijs
Merk Perzona
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer