Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Perzona Individual Support Boxspring
Perzona Individual Support Boxspring
Vergroten
  • Perzona Individual Support Boxspring
1/3
Item 1 of 3

Perzona Individual Support Boxspring

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: Meer dan 6 weken

Slaapadvies op maat

Bij de keuze van een passend matras tot een compleet slaapsysteem in het Slaapadvies Atelier.

meer info

Eijerkamp vertelt over Perzona Individual Support Boxspring

De Individual Support bedbodem van Perzona is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het Perzona matras. De innovatieve bedbodem bestaat uit zeven zones die exact overeenkomen met de zeven zones in de matrassen van Perzona. De flexibele latten van de bedbodem bewegen moeiteloos met de vorm en bewegingen van het lichaam mee, zo wordt in iedere zone en aan het volledige lichaam gedurende de hele nacht optimale ondersteuning geboden waardoor te allen tijde van een uitstekende nachtrust kan worden genoten.

Om de positie van de bedbodem op persoonlijke wensen aan te doen sluiten, kent de bodem vijf met de hand verstelbare hoog/laag posities waarin het bed kan worden versteld. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk het voeteneind van het bed licht te verhogen of een zitpositie aan te nemen. De Individual bedbodem is te voorzien van een potenset met een hoogte van 25 cm of 29 cm om de hoogte zo op persoonlijke comfortwensen af te stemmen.

Afmetingen
De Individual Support bedbodem van Perzona is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
- 80 x 200/210 cm
- 90 x 200/210 cm
- 100 x 200/210 cm

Afmetingen & details

Artikelnummer 1540400
Breedte 90 cm
Hoogte 37 cm
Lengte 210 cm
Kleur grijs
Merk Perzona
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer