gratis verzending vanaf € 500
Perzona Vlak Boxspring
Perzona Vlak Boxspring
Vergroten
  • Perzona Vlak Boxspring
1/3
Item 1 of 3

Perzona Vlak Boxspring

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Perzona Vlak Boxspring

Geniet van heerlijk slaapcomfort op een boxspring van Perzona. De boxsprings zijn speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een Perzona matras waardoor het comfort van beide nog eens extra wordt vergroot. Op deze manier bieden de boxspring én matras een perfecte ondersteuning en daarmee een optimale nachtrust.

De kort geveerde boxspring kent een slank design en wordt gedragen door een elegant stalen onderstel met aluminium voeten dat is uit te voeren in diverse lakkleuren of chroom. De bovenzijde van de stoffering van de boxspring is afgewerkt met een ventilerende antislip: hierdoor blijft de matras perfect op zijn plaats liggen.

Hoofdbord
Deze boxspring van Perzona is te complementeren met een bijpassend hoofdbord. Het hoofdbord is verkrijgbaar in diverse afmetingen, passend bij de afmetingen van de boxspring. De medium hoofdborden van Perzona kennen dezelfde breedtemaat als de boxspring, de large variant is 30 centimeter breder dan de breedte van de boxspring. Afwijkende afmetingen van het hoofdbord zijn tevens verkrijgbaar tegen een meerprijs. Alle hoofdborden worden standaard geleverd inclusief montagesysteem om het hoofdbord aan de muur te bevestigen maar zijn optioneel en tegen meerprijs ook te voorzien van vloersteunen.

Voordelen Perzona vlak boxspring:
- Antislip om schuiven van matrassen te voorkomen
- 7-zone pocketveren
- Slim Line design

Afmetingen
De Perzona vlak boxspring is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
- 80 x 200/210/220 cm
- 90 x 200/210/220 cm
- 100 x 200/210/220 cm

- 160 x 200/210/220 cm
- 180 x 200/210/220 cm
- 200 x 200/210/220 cm

Afmetingen & details

Artikelnummer 1540954
Breedte 180 cm
Hoogte 42 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Pocketvering
Kleur zwart
Merk Perzona
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer