Skip to content
Petite Friture Hollo Bijzettafel
Petite Friture Hollo Bijzettafel
Vergroten
  • Petite Friture Hollo Bijzettafel
1/4
Item 1 of 4

Petite Friture Hollo Bijzettafel

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Petite Friture Hollo Bijzettafel

Kruk Hollo is afkomstig uit de HOLLO collectie van het designmerk Petite Friture is ontworpen door Aïssa Logerot en Amandine Chhor.

Deze uitvoering heeft de kleur zwart en is vervaardigd uit duurzaam staal en generfd epoxy verf. De tafel heeft een prachtige belijning door het fraaie onderstel, wat bijdraagt aan het creëren van een ruimtelijk effect. Door het tijdloze design past de tafel zich aan in elk elegant interieur.

De HOLLO collectie bestaat uit meerdere bijzet- en salontafels die stijlvol samen gecombineerd kunnen worden. Tevens beschikbaar in meerdere kleuren en geschikt voor zowel binnen als buiten.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1537572
Diameter 35 cm
Hoogte 44 cm
Vorm Rond
Materiaal Staal
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Metaal
Kleur zwart
Merk Petite Friture
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

Meer uit de Hollo serie Bekijk ook Meer uit deze serie