gratis verzending vanaf € 500
Petite Friture Hollo Salontafel
Petite Friture Hollo Salontafel
Vergroten
  • Petite Friture Hollo Salontafel
1/5
Item 1 of 5

Petite Friture Hollo Salontafel

Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Petite Friture Hollo Salontafel

Salontafel Hollo is afkomstig uit de HOLLO collectie van designmerk Petite Friture en ontworpen door Aïssa Logerot en Amandine Chhor.

De tafel is uitgevoerd in een mat zwarte kleur en is geverfd met epoxy. Dit, in combinatie met het stalen materiaal, zorgt voor een bijzonder effect. De tafel heeft een trommelvormig design met prachtige strakke lijnen en een vol rond blad, wat bijdraagt aan een ruimtelijke uitstraling. De HOLLO collectie bestaat uit meerdere bijzet- en salontafels die stijlvol samen gecombineerd kunnen worden. Tevens beschikbaar in meerdere kleuren en geschikt voor zowel binnen als buiten.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1537568
Diameter 70 cm
Hoogte 33 cm
Materiaal Staal
Kleur zwart
Merk Petite Friture
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer