• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering

Piure

Piure

Piure

De Piure kasten zijn modern, elegant en uniek. Door de keuze uit de samenstellingen, materialen en kleuren creëert u een kast op maat. Voor elk interieur en iedere woonruimte! Stel samen met onze deskundige adviseurs uw ideale Piure kast samen. Kom naar Eijerkamp Zutphen of Veenendaal om de Piure kasten te bewonderen! Lees verder >

Piure kasten: modern, strak en zonder zichtbare details

Piure design met oneindig veel mogelijkheden

De Piure kasten zijn geheel naar wens samen te stellen! Door de diverse elementen en het flexibele systeem creëert u eenvoudig een kast op maat. De elegante en moderne vormgeving van de kasten en wandmeubels van Piure valt zeker op in uw interieur. De kasten hebben geen zichtbare details, waardoor u een rustig effect in de woonruimte creëert.  Tevens zijn de kasten en wandmeubels voorzien van naadloze grepen en deuren, waardoor de Piure kasten een luxueuze design uitstraling krijgen. Laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden!

Creëer een unieke en opvallende elementenkast

Met de Piure Nex kast creëert u een unieke kast, die u geheel zelf samenstelt. Elk onderdeel van deze kast is verkrijgbaar in een andere kleur, afmeting en in diverse materialen. Voor een unieke en speelse Piure kast, combineert u verschillende materialen en kleuren! Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden en past de kast bij iedere woonstijl en woonruimte. Ook wandkast Piure Puro is geheel naar wens in te vullen. Zo kunt u variëren in het formaat van de elementen, kleuren en materialen. Het elegante ontwerp zorgt ervoor dat u wand een bijzondere luxe uitstraling krijgt. Het wandsysteem Piure Flex kunt u zowel ophangen, als los tegen de muur aanzetten. Varieer in diverse afmetingen, vakken met of zonder deuren en verschillende kleuren. Geheel flexibel en daardoor zeer functioneel binnen ieder interieur! Een moderne invulling geven aan uw woonruimte? Bij Piure vindt u een groot en divers aanbod van elegante en bijzondere kasten!

Piure kasten bij Eijerkamp!

Door de ruime keuze uit uitvoeringen, materialen en kleuren kan het lastig zijn om een Piure kast samen te stellen die geheel aan uw wensen en ruimtes voldoet. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het creëren van een kast op maat. Natuurlijk bent u van harte welkom bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal om de Piure kasten te bewonderen in onze winkel!