Skip to content
Pode Jolt  Salontafel
Pode Jolt Salontafel
Vanaf 595.-
Vergroten
  • Pode Jolt  Salontafel
1/6
Item 1 of 6

Pode Jolt Salontafel

Vanaf 595.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pode Jolt Salontafel

Pode salontafel Jolt: een ontwerp van de in Valencia (Spanje) gevestigde ontwerpstudio Yonoh Studio. Een simplistisch design, gekenmerkt door een grafisch spel van lijnen en vormen. Functioneel en esthetisch van grote waarde in de woonruimte.

Naast getoonde uitvoering is salontafel Jolt van Pode verkrijgbaar in diverse vormen en kleurafwerkingen. Ontdek de mogelijkheden bij Eijerkamp in Zutphen. Onze adviseurs staan voor je klaar voor een advies op maat.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1667169
Diameter 63 cm
Hoogte 35 cm
Vorm Hoek
Materiaal Eiken
Materiaal tafelblad Eiken
Kleur Hazel Mat
Merk Pode
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer