Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • Pode Nihan Poef
1/15
Item 1 of 15

Pode Nihan Poef

Vanaf 795.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Pode Nihan Poef

Pode Nihan hocker is een toevoeging op de fauteuil en een creatie van designer Pascal Bosetti (1981), afgestudeerd als Master of Arts in Design en winnaar van diverse toonaangevende awards. In zijn ontwerpen staan emoties, vorm en functionaliteit centraal. Ook heeft Pascal Bosetti door zijn achtergrond van vakmanschap een passie voor materialen en  de wijze waarop deze toegepast kunnen worden in een ontwerp.

De hocker is prachtig organisch en vloeiend vormgegeven en gecombineerd met een frame voorzien van subtiele bochten. Vernieuwend detail: de onzichtbare verbinding tussen de schaal en het frame.

Mogelijkheden
Nihan is leverbaar met een houten buitenschaal in de diverse Pode Oak kleuren, zoals White, Naturel en Night. Voor de bekleding heeft u keuze uit prachtige leersoorten en vele hoogwaardige stoffen, gecombineerd met een onderstel in lak of Epoxy.

Ontdek de Nihan hocker en fauteuil in onze woonwinkel in Zutphen. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1559336
Breedte 67 cm
Hoogte 49 cm
Diepte 43 cm
Kleur grijs
Merk Pode
Woonstijl Design
Barcode 9900000347970
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Nihan serie Bekijk ook Meer uit deze serie