Skip to content
Pode Nivti Zitbank
Pode Nivti Zitbank
Vanaf 2525.-
Vergroten
  • Pode Nivti Zitbank
1/17
Item 1 of 17

Pode Nivti Zitbank

Vanaf 2525.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Actie Pode Nivti zitbank tot 365.- voordeel

Ontvang nu bij aankoop van zitbank Nivti uit de collectie van Pode tot 365.- voordeel in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal! Bijvoorbeeld: 

  • Zitbank Nivti in stof Fresco van 2795.- voor 2525.-, je voordeel is 270.-;
  • Zitbank Nivti in stof Evla van 2960.- voor 2595.-, je voordeel is 365.-.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pode Nivti Zitbank

Pode bank Nivti: een ontspannen zitcombinatie van ontwerpster Meike Harde voor het Dutch Design merk. Een modulaire bank waarin geometrische lijnen, zachte vormen en royale volumes elkaar ontmoeten en samen bijdragen aan een heerlijk relaxt zitcomfort. 

Nivti van Pode is volledig naar wens samen te stellen met de keuze uit tal van zitelementen, stof- en leersoorten in een breed palet van kleuren. Zo ontstaat een zitlandschap dat precies past bij je persoonlijke interieur- en comfortwensen. Ontdek de mogelijkheden van bank Nivti van Pode nu in onze woonwinkels, onze Pode experts staan voor je klaar voor een advies op maat.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1667671
Breedte 187 cm
Hoogte 72 cm
Diepte 61 cm
Materiaal Stof
Kleur Naturel
Merk Pode
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer