• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Salontafel Rens van Pode maakt deel uit van de Rens collectie van het Nederlandse designmerk. De ovalen salontafel is vernoemd naar de ontwerpers van de tafel: Studio Rens, bestaande uit Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren.

De salontafel wordt gekenmerkt door een speelse combinatie van materialen: de tafel is vervaardigd uit hout en voorzien van een transparant, rond glazen tafelblad dat gespikkeld gespoten is.

Salontafel Rens is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en kleurschema’s: Blue Ivory en Ivory Purple. Een kunstzinnige kleurencombinatie die deze Rens salontafel van Pode een geheel eigen identiteit geven.

Ontdek de mogelijkheden van salontafel Rens van Pode in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Kenmerken
Artikelnummer 1603116
Hoogte 55 cm
Diameter 110 cm
Kleur Blue Ivory
Materiaal Hout, glas
Vorm Ovaal
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Pode