• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Vloerkleed Punto van Pode is ontworpen door Claire Vos in 2018 en geïnspireerd op de seventies. Het design van Punto wordt gekenmerkt door de fraaie cirkels die een mooi geheel vormen, waarbij de neutrale kleuren ervoor zorgen dat het vloerkleed in verschillende woonstijlen te integreren is.

Getoond vloerkleed Punto van Pode in de kleur grijs zorgt voor een rustige sfeer en vormt de ideale basis voor je interieur. Punto is vervaardigd uit katoenchenille en wol. Een perfecte combinatie!

Kenmerken
Artikelnummer 1581412
Breedte 200 cm
Lengte 300 cm
Kleur Grey
Materiaal Katoen chenille
Vorm Rechthoekig
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Pode
Aantal
695,- Gratis verzending