gratis verzending vanaf € 500
Pols Potten Cosy Barkruk
Pols Potten Cosy Barkruk
Vergroten
  • Pols Potten Cosy Barkruk
1/7
Item 1 of 7

Pols Potten Cosy Barkruk

Levertijd: 1-2 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pols Potten Cosy Barkruk

Barstoel Holy van Pols Potten wordt getypeerd als eigentijds en uniek. Deze prachtige barstoel is voorzien van een fluweelzachte bekleding, oftewel: velvet. De velvettrend is inmiddels niet meer weg te denken binnen het interieur en kun je perfect matchen met andere materialen in je woonstijl. Voor een luxe uitstraling is het onderstel van de stoel tevens bekleed met dezelfde velvet stof als de zitkuip.

Barstoel Cosy van Pols Potten is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse uitvoeringen zoals een barstoel en eetkamerstoel met en zonder armleuningen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597827
Breedte 54 cm
Hoogte 108.5 cm
Diepte 60 cm
Materiaal Velvet
Materiaal onderstel Velvet
Kleur Blue
Kleur onderstel Blauw
Merk Pols Potten
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000393533
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer