gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • Pols Potten Holy Barkruk
1/7
Item 1 of 7

Pols Potten Holy Barkruk

Levertijd: 3-4 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pols Potten Holy Barkruk

Barstoel Holy van Pols Potten wordt getypeerd als eigentijds en uniek. Deze prachtige barstoel is voorzien van een fluweelzachte bekleding, oftewel: velvet. De velvettrend is inmiddels niet meer weg te denken binnen het interieur en kun je perfect matchen met andere materialen in je woonstijl. Voor een luxe uitstraling is het onderstel van de stoel tevens bekleed met dezelfde velvet stof als de zitkuip.

Barstoel Holy van Pols Potten is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast getoond model is Holy ook verkrijgbaar als barstoel en eetkamerstoel met en zonder armleuningen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597809
Breedte 48 cm
Hoogte 81 cm
Diepte 57 cm
Materiaal Velvet
Kleur Blue
Merk Pols Potten
Woonstijl  Retro
Barcode 9900000393410
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer