gratis verzending vanaf € 500
Pols Potten Holy Eetkamerstoel
Pols Potten Holy Eetkamerstoel
Vergroten
  • Pols Potten Holy Eetkamerstoel
1/8
Item 1 of 8

Pols Potten Holy Eetkamerstoel

Levertijd: 1-2 weken

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pols Potten Holy Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Holy van Pols Potten wordt getypeerd als eigentijds en uniek. Deze prachtige stoel is voorzien van een fluweelzachte bekleding, oftewel: velvet. De velvettrend is inmiddels niet meer weg te denken uit het interieur en kun je perfect matchen met andere materialen. Voor een luxe uitstraling is het onderstel van de stoel tevens bekleed met dezelfde velvet stof als de zitkuip.

Holy eetkamerstoel van Pols Potten is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse uitvoeringen zoals een barstoel en een eetkamerstoel met en zonder armleuningen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597805
Breedte 48 cm
Hoogte 81 cm
Diepte 57 cm
Materiaal Velvet
Kleur Yellow
Merk Pols Potten
Woonstijl  Retro
Barcode 9900000393373
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer