Skip to content
Pols Potten Holy Stof Eetkamerstoel
Pols Potten Holy Stof Eetkamerstoel
Vergroten
  • Pols Potten Holy Stof Eetkamerstoel
1/6
Item 1 of 6

Pols Potten Holy Stof Eetkamerstoel

Levertijd: 3-4 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pols Potten Holy Stof Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Holy van Pols Potten wordt getypeerd als eigentijds en uniek. Deze prachtige stoel is voorzien van een zachte, gewatteerde, bekleding. Voor een luxe uitstraling is het onderstel van de stoel tevens bekleed met dezelfde stof als de zitkuip.

Holy eetkamerstoel van Pols Potten is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse uitvoeringen zoals een barstoel en een eetkamerstoel met en zonder armleuningen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1635726
Breedte 50 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 57 cm
Zithoogte 48 cm
Zitdiepte 47 cm
Materiaal Stof
Kleur Ecru
Merk Pols Potten
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 8718142060197
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer